Stormen Före Lugnet - Eller Hur Var Det Nu?

Oj oj oj oj oj, vilka två dagar jag haft! Allt har varit så kaosigt och stressigt! Igår var jag så caught up med some pretty awesome news att jag nästan glömde av att skicka in vårt stora grupparbete som står för 40 % av slutbetyget! Ha ha ha! 
 
Idag hade jag i alla fall min sista (i alla fall för några år) presentation på universitetet - och sista gången jag satt i en sal för en föreläsning/seminarium för en kurs. Bara den känslan alltså. Helt otroligt sjukt! Satt kvar några minuter efter alla hade gått ur salen och landade lite i att "shit, nu är jag på sista sidorna på detta kapitlet i mitt liv". Jag har en 33 timmars hemtenta i början av nästa vecka - men sen är jag klar med fem år av universitetsstudier! Who could have thought?
 
Nu har jag precis slängt i tre maskiner tvätt och dammsuger lägenheten like it was my job. Imorgon kl 05.40 tar jag flygbussen till Landvetter och sen åker jag ner till varma, våriga Grekland! Ser fram emot att få åka ner och vara med vänner och släkt! Top 3 saker jag kommer göra som mest i Aten:
  1. Sova. Inte sovit ut på flera veckor och nu förväntar jag mig några nätter med minst 10-12 timmars sömn!
  2. Söka mig till tystnad och isolering. Inget internet och ingen uppkoppling av något slag. Så. Jävla. Skönt.
  3. Vara med dem jag älskar mest. Morfar, släkten och närmsta vännerna <3
Vi hörs från Medelhavet! Jag har några förinställda inlägg - men annars så får ni bare with me med tanke på att jag inte har något internet där nere! Kärlek!
 
Livet |
#1 - - Paula:

Ha det grymt och njut av semestern!

Svar: Tack så mycket!! :)
Natali

Upp