Hotell Tylösand.

För två helger sedan åkte jag och min baby sis ner till Halmstad för att checka in på Hotell Tylösand för spa, relax och mat. Jag hade aldrig varit i Tylösand innan och blev positivt överraskad. Förstår verkligen nu varför det anses vara en supersommardestination!
 
När vi kom fram till hotellet så fick vi en guidad rundtur. En av hotellets delägare är faktiskt Per Gessle så det fanns alla hans gamla skivor, elgitarrer (och andra instrument) samt priser som både han själv som artist men också som del av Gyllene Tider och Roxette haft under åren.
Det här älskade jag. Det var alla rejection letters Gyllene Tider hade fått innan de fick kontrakt hos deras skivbolag. Dont. Ever. Stop. Trying. And. Believing.
Sen fick vi nycklarna till vårt hotellrum med havsutiskt (som inte fångades på bild, såklart...).
Jag och baby sis började med att dra till deras lilla gym för ett lugnt men tungt pass.
Därefter gick vi raka vägen till spa-området för att ta hand om våra trötta kroppar.
Jag strosade runt i min baddräkt och kände mig zen och allmänt blek.
Tog en sväng ut till stranden (kolla vad fint!!).
Därefter gick vi tillbaka till vårt hotellrum och gjorde oss iordning för vår trerättersmiddag!
Till förrätt fick vi en sparrissallad med halstrade rödräkor och nässelpesto.
Till huvudrätt blev det ugnstekt gårdskycklingbröst med tryffelremoulade, rökt schalottenlök, rostad rotselleri och körsbärspotatis. Såsen var to die for. Ville slicka tallriken men på grund av att jag är fin flicka bland folk så gjorde jag inte det.
Till efterrätt fick vi (en väldigt) god vaniljglass med björnbär och någon slags nötknäck. Detta var deras laktosfria variant som var helt ok. Tror nog deras orginalvariant till efterrätt skulle vara godare.
 
Sen var både jag och Paulina i matkoma och tog och tillbaka till hotellrummet och la oss bums i sängen för att kolla på Eurovision. Jag somnade innan poängutdelningen men vaknade till ibland för att fråga hur ställningen låg till. 
Vad är det som är bäst med att bo på hotell? Jo, självklart är det frukostbuffén! Och denna buffén var iiiiiiinte dålig alltså. Fräscha och många alternativ samt mycket frukt! Kunglig frukost verkligen!
Vi behövde en massa energi i oss vettni för efter frukosten skulle vi ut och SUP:a (Stand Up Paddling) i Halmstads kalla vatten. Det var så sjukt kul (och svårt!) men definitivt något jag kommer göra om!
 
För fler bilder så gå in på min baby sis blogg här!
 
xo
 
Livet, Natali | destinationhalmstad, halmstad, hotelltylosand, tylösand |
Upp