Din Mentala Attityd = Allt.

 width=
Jag får en del frågor på hur jag hela tiden kan ha så mycket energi och vara så glad och positiv hela tiden. Alltså, jag är inte glad hela tiden. Det är ju ganska omöjligt. Jag är däremot väldigt positiv och optimistisk. Jag tror att i mina mörkaste dagar så finns det alltid en gnutta ljus. Kanske inte för just den dagen, men kanske för morgondagen eller så. Jag har träffat på personer som ställer frågan "hur kan du vara så glad efter allt du gått igenom?". Det är väl det, att man gått igenom saker som varit hemska och som gjort att man förstår värdet på livet, vänner, familj, etc. Vadå, ska jag sitta och gråta hela dagarna eller? Haha, det hade ju vart a total waste of precisou time and life. 
 
Jag förstår inte hur folk kan vara så otacksamt negativa. Jag menar, livet är en fet jävla gåva - speciellt för oss människor som bor i västerländska länder. Att leva är fan otroligt jävla ball och så finns det de människor som är pessimistiska, negativa och klagar dag in och dag ut... Varför undrar jag? På riktigt, varför? Vad är det som är så otroligt jobbigt som man bara måste vara pessimistisk för? 
 
Din mentala attityd bestämmer om din verklighet är vacker och bra, eller ful och sämst. Att börja plugga och veta att man har 3-5 år av studier framför sig kan antigen vara 1) jobbigt; "kommer vara fattig"; "kommer ta så lång tid", etc., eller 2) en kul erfarenhet med massa nya möjligheter; "jag kommer få lära mig så mycket nytt"; "träffa nya människor"; "lära mig saker om mig själv". Din mentala attityd = allt i livet. Väljer du att vara optimist och positiv så kommer du faktiskt inse till slut att det inte finns NÅGOT tråkigt eller jobbigt i livet. Detta betyder självklart inte att du aldrig kommer vara ledsen, arg, förkrossad, etc. - det betyder emellertid att du kommer alltid veta med dig att du har ljuset med dig och att morgondagen alltid kommer bli bättre.
 
Ta hand om er xo
 
 
Inspiration | attityd, inspiration, motivation, optimism, positiv |
Upp