Ordet Som Ger Dig Mer Tid = "Nej".

 height=
Det är så mycket fokus på att man ska säga "Ja". Ja till inbjudningar, ja till olika projekt, ja till jobb, ja till att vara överallt - samtidigt, ja till livet. Nu ska jag berätta något annat för er. Att säga "ja" leder till att bli lycklig (typ... kan diskuteras), men att säga "nej" leder till (mer) framgång. 
 
Först och främst är det en konst i sig att säga nej. Vissa människor har svårt att säga nej för de tror att de kommer göra någon besviken. Men varför ska du vara rädd för det? Testa en gång att säga nej och du kommer se att hela världen inte kommer kollapsa! Jag tror det är viktigt att förstå vad man säger ja till och varför det skulle ge nytta för dig. Är det verkligen värt att lägga 5 timmars extraarbete per vecka på ett arbete utanför skolan om det inte ger något mervärde som merit på ditt CV? Vad är dina intentioner och vad för nytta ger det dig? 
 
Därefter så är ordet "nej" ett ord som leder till mer fokus, tid, fritid och därmed också mer framgång (om du nu faktiskt lägger denna "fritid" på att work you ass för det du vill bli framgångsrik i). Att säga nej kommer ta bort alla småsaker som tar onödig energi och tvinga dig att fokusera på dina mål.
 
Som jag skrev här så tackade jag nej till att börja med kickboxning och att fortsätta ta kvällskurser i tyska. Varför? För att få mer tid över och kunna fokusera på mina (viktigare) mål. Jag vill jättegärna lära mig grym tyska men jag märkte hur jag inte riktigt kunde njuta av att lära mig det i höstas på grund av att jag hade så mycket (viktigare) på G runt omkring mig. Jag gav aldrig mitt 100 % fokus and that's a waste of precious energy and time.
 
Tänk efter vad du skulle kunna säga nej till i ditt liv - and take action! Embrace:a ordet "nej" och var verkligen inte rädd för at göra någon besviken. Du kan inte vara alla till hands!
 
Inspiration | say no | | En kommentar
Upp