Min Helg: Ladda Om Batterierna

I fredags hade jag sluttenta i min nästsista kurs någonsin (ok, en master kommer väl om ett par år i och för sig), efter det tog jag helg. Första helgen sedan i början av oktober (!!) som jag inte hade någonting att tänka på. Väldigt, väldigt skönt! Det här hittade jag på!
 
Efter tentan drog jag direkt till gymmet och körde ett jag-vill-bara-överleva-pass. Så jävla bra sätt att starta ledigheten! Därefter tog jag mig till BFF Ida där vänner hade samlats för att käka pesto-kyckling med pasta och grillad paprika.
Vi drack (bland annat) detta vinet till dessertostarna. Jag som ibland har lite svårt för rödvin kan rekommendera detta starkt! Tyckte det var riktigt gott faktiskt!
Linda hade fått nackspärr dagen innan efter att ha kört in i en vägg när hon vart och kört go kart (classic klumpiga Linda) så hon satt mest med en varm vetekudde och gosade sig.
Ni vet vad lördag innebär! Spinning och gymmande. Efter det tuffa passet drog jag förbi På Kanelen i Saluhallen och köpte mig en "Nötfrasse" som post workout-käk.
Om ni inte vart förbi På Kanelen så uppmanar jag er att SPRINGA DIT NU. Kolla bara! Så jäkla fresh!
Sen åkte jag till Gothia Arena ute i Frölunda för att se Högsbos damer spela mot Luleå BG. Jag har ju varit baskettränare och en av mina då bästa spelare spelar nu i Högsbos damlag i Superettan så det var otroligt roligt att se henne spela! Hon är så duktig!
Sen åkte jag hem till min mami och hängde med min lillasyster. Vi kollade på Junior Masterchef och gick igenom gamla fotografier. Här är jag som brudtärna innan min mosters bröllop. Inte alls ledsen, haha!
Söndagen bjöd på kanonväder men jag stängde in mig på gymmet och nötade teknik samt satte nya personliga rekord i både box jumps och over head squats. Så otroligt jävla skön känsla när man klarar av 3 x 5 på 40 kg i over head squats, när man trodde att man knappt skulle klara 1 x 35 kg. 
Söndag kväll hängde jag med denna donna som är på snabbvisit från L.A. Det här är hands down second craziest person I know. Älskar henne till bits och längtar tills jag får åka över till Los Angeles för att gulla med henne igen! <3
 
Det var min helg som bjöd på en salig blandning av massa kärlek, basket, en jäkla mycket träning och recharged batteries. Hur var er helg? Hittade ni på något kul?
 
Livet | min helg |
#1 - - Paula:

Jag jobbade en hel del i helgen, men det resulterade i att jag kunde bocka av ungefär 15 grejer på min att göra-lista så det var jävligt skönt och värt måste jag säga. Och också enklare att göra det när en är en själv på jobbet istället för med vad som känns som en miljard barn och ungdomar runt omkring. Men jag hann med ett yogapass och en filmkväll med min kompis, min lillasyster, hennes sambo och min systerson. Supermysigt och skönt!

Svar: Så skönt att få bocka av saker på Att-Göra-Listan! Vad jobbar du med? :)
Natali

Upp