4 Saker Du Måste Ge Upp För Att Lyckas.

Den enda personen som står ivägen för dig det är du själv. Många gånger är vi vår egna fiende på grund av att vi är rädda för att misslyckas (eller lyckas). Vi måste ta ett steg åt sidan för att jaga den vision vi har här i livet. Här är 4 saker du måste ge upp för att få det du vill ha...
 
1. Ge upp ditt behov av andras godkännande. Du kommer aldrig ta dig framåt om du hela tiden letar efter bekräftelse och godkännande från dem omkring dig. Är ditt ego större än din törst för att lyckas? Tro mig när jag säger att nära vänner och familj kommer ifrågasätta dina planer, men så länge du tror på dig själv och dina idéer så spelar det ingen roll.
 
2. Ge upp negativitet och självkritik. Det du säger om dig själv är det du tror om dig själv. Tror du på att du klarar av något, så kommer du till största sannolikhet på något sätt klara det. Tror du inte du kommer göra det, ja då kan du ju sätta dig i soffan igen och ge upp direkt. Negativa tankar hjälper dig aldrig någonsin.
 
3. Ge upp procrastination. Tid är pengar. Det är även den största resursen vi har så använd den väl för att ta dig ett eller några steg framåt mot ditt mål. Tiden kommer fortsätta gå oavsett om du work or not (oavsett vad det gäller) så missa inte dina chanser.
 
4. Ge upp rädslan för att misslyckas. Det säkraste sättet att inte misslyckas är att inte ens börja, right? Jag har skrivit om det många gånger, men att misslyckas är absolut inget dåligt (läs mer här, här och här). Några av de mest framgångsrika personerna i världen har misslyckats gång på gång på gång på gång. Ni har säkert hört hur J.K Rowling blev nekad av flera bokförlag innan ett publicerade Harry Potter-böckerna, eller hur Walt Disney blev sparkad från en tidning för att han saknade fantasi och bra idéer... like what?
 
Ett inlägg på fler saker du måste ge upp för att lyckas kommer i framtiden, so stay tuned!
 
 
FYI, Inspiration | framgång, interior inspiration, misslyckande, misslyckas, success |
Upp