Var Inte The "Nice" Girl, Part 2.

 height=
I veckan skrev jag om att man inte ska vara the "nice" girl och behaga alla runt omkring dig (läs här). Det inlägget handlade främst om arbetsplatsen och hur du som tjej inte kommer få bättre förmåner om du är just "nice". Detta med att vara "the nice girl" sträcker sig however bortom arbetsplatsen och in till mer eller mindre alla relationer och områden av ditt liv.
 
Jag tänker mig alla relationer man någonsin har haft eller fortfarande har - vänskapliga, romantiska, eller profesionella - som är such a freakin' waste of time. Den där klassiska förskjutningen av vem som ger mest och vem som tar mest i ett förhållade. Om man inte får vad man vill ha från en relation, och efter att ha försökt att lösa det med den andra parten och fortfarande inte får det man är ute efter då är det dags att move on. Du vinner ingenting på att hålla kvar i något som inte ger dig något. Obekvämt? Ja! Värt det? Hell yes!
 
Då kommer man även in på alla dessa dejter man vart på och svarat på alla sms eller liknande för att vara "artig" mot en kille. Var. Inte. Det. Om. Du. Ej. Är. Intresserad. Jag brukar antigen berätta hur det ligger till, liksom drar av plåstret snabbt och ba "nope, this will not work, sorry not sorry", eller så svarar jag bara inte på smsen/meddelandena, etc. Detta är självklart situationsbaserat (hur länge man träffats, vem det är, osv.) men dessa alternativen har jag i alla fall. Var inte artig for the sake of being nice och inte såra honom. Är du inte intresserad så är du bara inte intersserad - du låter honom tro att du faktiskt är intresserad. Klart som fan inte folk fattar vinken, dem bor inte i ditt huvud och läser dina tankar. Cut it loose!
 
Inspiration, Tycker till | inspiration, not the nice girl |
Upp