Min Helg:

Vi börjar från torsdag! Såhär går jag runt nu för tiden... som en fjortonåring. Hittade dessa mjukisbyxor hemma hos mamma och älskade att jag kunde dra upp dem över naveln. Väldigt fashiån lixx.
Veckans obligatoriska BFF-träff. Vi åt (jättegoda) biffar med sötpotatis och sallad och till efterrätt blev det kaffe och chokladbollar gjorda av dadlar, nötter, kokosolja, riven kokos och massa annat gott. Löjligt gott.
I fredags hängde jag i många, många timmar med den här busen och hennes mamma. Vi var ute och lekte i Heden...
Och sen gick vi till stadsbiblioteket och lekte med alla andra barn. Jag älskar by the way den här barnhörnan på stadsbiblioteket. Det är ett så otroligt skönt lugn över det och enbart positiv energi (massa med glada barn ju!!).
Sen skulle vi hem till mina älskade och äta middag. Vi gick förbi systemet och köpte med oss lite vin och drog därefter till Coop för att köpa pulled pork och tillbehör (pulled pork-hamburgare in the makin'!). Vi testade även en sådan här söt glass från Bubbie! Svindyrt och inget speciellt, sorry to say...
 
Därefter tog bilderna slut. Jag åt i alla fall a shit load of pulled pork-burgare, drack ett par glas vin för att sedan sticka hem och svira om till en annan outfit för att möta upp mitt sällskap på VinkAndra Långgatan för att fortsätta pimpla some wine. 
I lördags var det familjedag! 
Och mer pulled pork-burgare, hehehhe! Denna hittar ni på Restaurang Ester ute i Kungsbacka!
Jag såg ut såhär och fick med mig både en klänning och ett linne som kommer vara perfekt i sommar!
Jag skulle hem till familjen för att hänga på kvällen men fick tyvärr en migränattack och ville inget annat än lägga mig i min säng med lite godis, en film (jag såg This is 40 vilken jag tyckte var asskön!) och sen knapra ett par tabletter för att kunna somna. 
Söndag morgon mådde jag mycket bättre så jag gick på pilates ball och därefter satt jag mest hemma för att få lite jobb överstökat! 
 
Det var min helg det! Hur var er helg? Och denna veckan är det ju kort vecka! Fy vad härligt! 
 
Livet | min helg |
Upp