Min Helg: Valborg, Vin och Brännö.

I torsdags var det kort jobbdag med tanke på Valborg.
När jag kom hem så svirade jag om till detta ovan för att därefter dra till cortégen...
Det var riktigt kul och jag och my friends skrattade högt flera gånger. Här är Danny som clown! Efter cortégen tog jag en sväng till Puta Madre för ett glas vin och gött häng med stiliga män. 
I fredags gjorde jag inte mycket. Jag hängde mest på Da Matteo hela dagen innan jag åkte ut till familjen för att grilla på kvällen. Var ganska så mätt sen...
You know what saturday means! Lördagsspinning! Svetten bara SPRUTAR ur en på Doris pass. Måste tyvärr sluta spinna dock för ett tag på grund av min rygg. Jag fåt otroliga smärtor i ländryggen efter spinningen... blä... Anyway, jag och dessa två ovan gick därefter och tog en kaffe på Centro och snackade skit innan jag begav mig hemåt för dusch och mat.
Jag vilade mig hela dagen för klockan nio kom ett par vänner och hämtade upp mig så åkte vi och rökte vattenpipa (!!). Har inte rökt vattenpipa sen ettan på gymnasiet?! Not really my thing men det var kul att åka ut till andra sidan stan och göra något heeelt annat än vad man brukar göra! Vi avslutade kvällen med ett pae glas vin på Liebling inne i stan.
Herregud, i söndags vaknade jag upp och var så jävla high on life att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag och BFF Ida tog en långpromenad i Slottskogen till att börja med.
Sen så blev det en spontanare ut till Brännö.
Fast inte med BFF Ida, utan med Karin. Vi hade köpt med oss lite frukt, bröd, naturgodis och annat gott vi var sugna på.
Hittade den här söta när vi väl kom fram på ön. 
Vi tvärsade hela Brönnö för att sätta oss här i solen. Herregud vad vi nöjt av lugnet, solen och havet här alltså!
Ingen dålig dag alltså. Verkligen inte alls.
 
Vad gjorde ni i helgen, girls? 
 
Natali |
Upp