And I Am Back.

Hej igen alla otroligt jäkla grymma! Nu är jag back again. Haft ett uppehåll från bloggen på cirka mer än en vecka nu, va? Herrejäklar vad tiden går! Anyway, so what's up in my life undrar ni då kanske? Well, såhär ligger det till: som jag skrev på Instagram (@brains_ah) så var jag en av de fem sista kandidaterna för en praktikplats utomlands och jag ville låsa bloggen ett litet tag så inte min utlädska arbetsgivare skulle missförstå saker med den här bloggen - inte för att jag skriver om något fel, men Google Tranlate can't be trusted you know (och vissa arbetsgivare tycker det är kul när man bloggar, medan andra not so much).
 
Så fick jag praktikplatsen? Jag har faktiskt ännu inte fått något svar. Jag förväntade mig ett svar i torsdags (30e april) alternativt fredag (1e maj) men hoppas nu på att det kommer inatt istället - det vill säga när det är måndag dag hos dem. We will just need to wait and see! Jag har i alla fall planer på att börja blogga igen som vanligt. Get this blog party started!
 
Hoppas ni är taggade för nu kommer inläggen igen! Och TACK för att ni är supergulliga och frågar efter bloggen! Det värmer mitt lilla hjärta när ni tycker att det jag skriver är läsvärt!
 
Puss och massa med jäkla kärlek!
 
Natali |
Upp