Min Helg: Kärlek och Kärleksmums.

Fredag morgon cyklade jag till gymmet och sprang svinjobbiga intervaller (8 x 30 sek på, 30 sek av i lutning 9: hastighet 15). Därefter var jag redo för helgen!
Under dagen så skrev jag på ett arbete och gjorde saker som man måste göra as a human, som att städa. Hittade den här bilden i en kokbok som min mamma köpt till mig. Alltså dör för profilteroles! Så otroligt länge sedan jag åt det också! 
Till middag testade jag att laga bönpasta med en laxröra av bland annat färskost och spenat. Geggigt och gott!
Därefter blev det film! Despicable Me (har sett tvåan innan men aldrig ettan). Jag skrattade som ett litet barn och somnade även mitt under filmen (klockan var inte ens elva).
På lördag stod det självklart spinning och gymmande på schemat. När jag kom hem gjorde jag den här röriga mackan av rågbröd, avokado, löskokt ägg och rostbiff - and a shit load of stekta champisar på sidan. Det var såklart jättegott!
Efter min sena lunch så låg jag såhär i någon timme. Fortfarande eftersvettig av träningen och dödstrött samt mätt.
Men jag tog mig samman och hoppade in i duschen för att sedan sätta på mig mjukiskläder och traska bort till Karin. Invigde mina nya metallic Vans, as you can see! 
Jag, Karin och Philip bakade en plåt med kärleksmums, dukade upp med chips, grönsakstavar, dipp och vin och kollade på mello-finalen. Vi är väl inga fan av Melodifestivalen egentligen, men det var en bra ursäkt för att få äta kärleksmums.
Under kvällemn snapchattade jag bland annat den här bilden. Det här är mitt sätt att säga att jag tycker om någon.
På söndag var det dags för brunch! 
Jag och mina BFFs ser alltid till att ses allihopa för att umgås en gång i veckan - och denna veckan blev det över brunch. Herrejäklar vad jag älskar dem här tjejorna alltså!
 
På söndag kväll åkte jag hem till mamma, som jag brukar göra, för att äta middag och hänga med min familj. Och där var min helg slut!
 
Hur var er helg? Vad hittade ni för roligt?
 
Livet | min helg |
Upp