Min Helg: Student och Examen.

I fredags efter jobbet åkte jag raka vägen hem till mamma där hela familjen åkte bort till Mölndal till Daniels studentmottagning.
Äntligen så blev det fint väder!
En del av efterrätterna. Baklava är något av det absolut bästa jag vet (vet inte hur många jag åt) och dessa hade kommit stright from Riviera i Paleo Faliro i Aten nere i Grekland. Kan varit den bästa baklavan jag någonsin ätit.
Här satt vi, alla "ungdomar" (ja, jag vill se mig själv som ungdom...) och åt gott.
 
Efter studentmottagningen så gick de flesta ungdomar ut, medan tant Natali gick hem för att sova.
För att vakna upp tidigt och dra till gymmet för svetigga backintervaller!
På eftermiddagen var det dags för examensfirande. Rubina är nu utbildad socionom och redo att göra världen till en bättre plats! Men först lite tequila på det...
Jag och min BFF Ida :)
I söndags krigade jag hemma ska ni veta. Ska hyra ut min lägenhet när jag är borta i USA och började packa ihop i lite flyttlådor och det var KAOZ. Varför äger man så mycket saker? Varför äger jag 1287 olika nagellack och läppstift varav tre är i mitt badrumsskåp och resten i en låda någonstans. Blev less på skiten och drog till gymmet och rev av ett perverst köttigt pass. 
 
Det var denna helg! I veckan tar min baby sis studenten och släkten kommer ner till Göteborg för att fira detta med oss!
 
Hur var er helg? xo
 
 
Livet |
Upp