Min Helg: Vänner, Syster och Bio.

I fredags hade jag opponering på en rapport i fem (!) timmar. Man var gött mosig efter det...
Men jag drog till gymmet efter uni och sprang av mig mosigheten för att sedan gå hem till BFF Ida där resten av tjejerna hade samlats för tacosmys (ÄLSKAR tacos!). Perfekt fredag är mat, mys och mina tjejer <3
Alla hjärtans dag är inte min grej. Tycker det är otroligt överskattat (varför visa "extra" kärlek? Visa mycket kärlek hela tiden istället!) och leder bara till att fler konsumerar mer - bara för att. Så lördag för mig var som vilken annan lördag som helst. Den började (som vanligt) med spinning och gym. Bästa starten på dagen!
Senare på eftermiddagen mötte jag upp min lil sis (100 Kitchen Stories) och åkte hem till min mamma och mös där ett tag.
Söndagen gick så fort va! Vi åt en väldigt tidig middag (grillad kyckling, ugnsrostade grönsaker och bea - dvs det bästa vi vet ungefär) och sen åkte vi till Bergakungen för att se Fifty Shades of Grey.
Vi tyckte inte alls om Ffty Shades of Grey och jag kommer skriva ett annat inlägg om filmen och mina tankar om den. Filmen var bra gjord men HERREGUD vad tråkig den var. Vi vred oss av boredom i biostolarna.
Vi gick på 18.15-bion så när vi kom hem drog jag av mig strumpbyxorna, tog ett glas rött och mös ner i vår egengjorda lilla soffö (vi är ett riktigt bra kreativt team vi!).
 
Livet är så turbulent nu och det är så mycket känslor på en och samma gång men jag älskade den här helgen. Uppskattar verkligen livet även om det kastar en jäkla mycket skit på en!
 
Hur var er helg? Gjorde ni något kul? 
 
Livet | min helg |
Upp