3 Saker Att Ge Upp För Att Lyckas.

 height=
 
1. Ge upp din ovilja att fråga efter hjälp. Helt ärligt, ingen vet allt, och att fråga efter hjälp visar inte på svaghet men istället på styrka. Genom att visa att du kan och vill fråga efter hjälp så visar det även på ärlighet och ödmjukhet. 
 
2. Ge upp idén om att vara perfekt. Sheryl Sandbeg (you know I love her) sa "done is better than perfect" och i många (alla ish) fall är det så. Genom att sträva efter perfektion så kommer vi aldrig nå det - det är liksom en oändlg negativ spiral med tanke på att man alltid kan göra allting liiite bättre. Jag föredrar ju utveckling och framsteg anyday över perfektionism.
 
3. Ge upp ditt jämförande med andra. Jag läste någonstans "Don't compare your beginning with someone else's middle" and it sums it up real good. Oavsett vad det handlar om: plugga, träna, getting the job of your dreams, starta eget företag, etc. så kan du inte jämföra dig med andra för du vet inte 1) hur länge dem hållt på och jobbat för det 2) vilka svårigheter dem har 3) vilken hjälp dem fått. Istället för att jämföra dig och vara avundsjuk eller liknande så var glad över att det finns ett levande bevis på att allt är möjligt.
 
Vill du har fler tips på vad du måste ge upp för att lyckas så klicka här
 
FYI, Inspiration | framgång, inspiration, lycka, motivation, success |
Upp