Min Helg: Antirasism, Lanseringsfest, Lou Lou's och Slottskogen.

I fredags var jag och Danny som sagt ute och utbildade en gymnasieklass om antirasism och nätaktivism. Och att aldrig sprida hat, utan bara kärlek <3
Jag kom hem och var helt slut efter (den intensiva och roliga) utbildningen, men det var bara att svira om till klackar och sätta på sig en skjorta...
För jobbet hade lanseringsfest av sin rebranding. Vi åt detta goda!
Jag stannade däremot inte alls så länge för jag behövde åka ut till familjen och hänga med dem. Jag tog den här bilden vid 19-tiden, åhhh vår och sol!!
 height=
Såhär kan det se ut när jag hänger med min lillasyster. Jag ska alltid störa henne :)
I lördags gick jag inte bara en promenad, utan två! Många timmar spenderades alltså i Slottskogen. Inget mig emot (och denna bilden känner ni igen va?)!
På kvällen kom Karin hem till mig och vi skulle bara "äta något plock" och det slutade med en festmåltid. Och världens godaste sommardrinkar av Mastiha-likör och tonic samt lime. Philip kom förbi lite senare och förfestandet var på gång.
Vi drog därefter till Lou Lou's. Den här gamla damen har inte varit ute på en nattklubb/bar sedan juldagen och kände sig smått förvirrad, men det gick bra ändå. 
I söndags blev det ännu en promenad i Slottskogen (och fler bilder på körsbärsträdet). Drefter kollade jag på Modern Family (mer eller mindre) hela dagen och åt filmjölk med egengjord, färsk müsli.
 
Hur var er helg? Vart ute mycket? 
 
Livet | dagens outfit, fest, göteborg, lou lous, slottskogen |
Upp