År 2014s Nyårslöften: hur det har gått

Det är den 28e oktober och det är 64 dagar kvar på år 2014, så jag fick för mig att läsa igenom mina såkallade "nyårslöften" för att påminna mig själv om hur misslyckad the human species är som inte kan hålla löften (haha nej skoja bara! Eller?). Jag skrev ner dessa på ett Word-dokument någon gång den 31e december 2013 runt 22-snåret innan jag somnade i en varm säng i vårt beach house på Atens riviera i Grekland strax innan tolvslaget (/ hälsningar ung, rolig tjej).
På mitt skrivbord har jag en halvnaken brud simmandes i en pool. Jag ÄLSKAR den här oljetavalan som Joseph Moncado målat, och jag önskar innerligt att jag vart stenrik och haft möjligheten att köpa den. Men anyway, längst ner i högra hörnet är det fruktade dokumentet "nyårslöften".
Nyårslöften kanske ska vara något privat? Äh! Här delar jag med mig av mina inner thoughts and goals. (Och ja, jag har fortfarande inte installerat Word på min dator och anävnder Word Starter 2010 - get over it).
 
Så, mina nyårslöften var:
 • Jobba hårt för mina mål (träning och karriär)
  Detta har ju faktikt gått väldigt bra iår. Jag har inte bara kickat ass i skolan, utan jag klarade faktiskt av att gå ner 10 kg på ett halvår (kilon som jag samlade på mig pga ohälsa). *klapp på axeln* + byggt upp min kropp med ännu mer hårda muskler. Win.
 • Finns inget som heter duktig flicka-syndrom för du gör inte det här för andra. Du gör det för dig själv.
  Detta är väl inget löfte? Detta är bara ett påstående? Anyway...
 • Ingen läsk alls
  Eh... jag har en Pepsi Max framför mig as we speak... eh he he he he. MEN OK, såhär är det faktiskt: jag drack faktiskt INGEN läsk alls fram tills juni, men sen blev det varmt och man blev törstig och ville ha en cola och sen ville man ha en till och sen så var man fast. japp, så var det. Jag är bara mänsklig.
 • Ät så rent som möjligt
  Vadå "som möjligt" - hur menade jag med det? Detta är ju inte ens mätbart i kvantitativa termer ju! Hur ska jag kunna se tillbaka på mitt år som gått och reflektera om jag åt "så rent som möjligt"? Note to myself: nästa år ska löftena vara mer mätbara. (Men, ja jag har ätit väldigt rent i år faktiskt, men obs fortfarande mänsklig och har fortfarande Pepsi Max:en framför mig...)
 • Inga ursäkter - någonsin
  Really? Tror nog jag ursäktade mig första veckan i januari angående [insert whatever].
 • Konsumera inte lika mycket
  ............................
 • Spara till sådant du verkligen behöver eller vill göra (som att resa)
  Jag vill säga en sak!! Om man pluggar och jobbar så mycket som jag gör så hinner man inte göra det man vill göra - i mitt fall resa. Så visst, jag har faktiskt sparat för det jag vill köpa eller vill göra, men har jag köpt eller gjort dessa saker? Naaah! Note to myself: nästa års nyårslöften ska inkludera "När du sparat pengar till något då går du och köper det".
 
Detta gick ju bra....! Man kanske borde ha ett mini-nyår inatt och införliva dessa nyårslöften igen? Go hard de sista 64 dagarna liksom? *dricker snabbt upp min andra Pepsi Max jag har i kylskåpet*
 
Har du haft några nyårslöften, och hur har det gått med dem?
 
Natali | nyårslöften |
#1 - - Danielle:

Hehe, det har inlägget gave me the giggles. Vågar fasen inte ens kolla på min nyårslöften... Hade jag ens några? Du märker, här har vi koll!

Svar: Haha, så var jag innan jag öppnade dokumentet: "jag vet att jag inte skulle dricka läsk.... men resten då...?".
Natali

Upp