Vad gör du en ledig dag - när du är helt själv?

Jag är en person som älskar att vara bland människor, jag gillar att lära känna nya personer, utforska nya diskussionämnen med nya människor, etc. Jag är en väldigt extrovert och social person, men samtidigt tycker jag så otroligt mycket om att vara helt själv utan att någon stör. Jag kan faktiskt vara för mig själv flera dagar i rad utan att det stör mig. Idag är en sådan vara-själv-dag. Jag är ledig och jag har inga som helst planer på att träffa en enda person fram tills jag tar mig till gymmet ikväll. Istället vill jag vara hemma och bara ha alone time.
 
Så vad brukar jag göra när jag är helt ensam en ledig dag, utan måsten? Först och främst ställer jag in mig själv på Chill mode, det vill säga: no stress. Därefter sätter jag på en av mina tusen spotify-listor beroende på humör. Idag regnar det ute, jag känner mig ovanligt lugn (nästan lite sleepy) och jag vill bara ha en go blandning av skön och lugn musik. Sen kan det bli storbak i köket, kolla på senaste avsnittet av SUITS eller kanske någon dokumentär som ligger och dammar på den externa hårddisken, läsa boken Thinking Fast and Slow av Daniel Kahneman, eller pyssla med annat som att gå igenom min strumplåda eller sortera mina underkläder. Väldigt fancy dag alltså! Ofast brukar det bli en mix av allt, plus en stor dos av Pinterest för inspiration.
 
Idag lyssnar jag på denna Spotify playlist, låter min mat puttra i bakgrunden, ritar, och dricker te.
 
 
Vad brukar du göra när du är helt ensam? När du liksom valt att vara helt själva för att det är just vad du vill? 
 
 
Livet, Natali |
#1 - - Sarah:

Wow vilken fin! Jag är precis som du, att umgås med folk är as nice men att bara vara själv är också fantastiskt.Jag gillar att kunna ha den tiden för mig själv liksom. Jag brukar rita/måla, tvätta, skriva, sjunga, hänga upp mina kläder i färgordning... Mysa med katterna osv.

Svar: Haha, "hänga upp mina kläder i färgordning"! Jag gör också det! Och sorterar mina trosor i en "fina trosor"-sida och en "mjukistrosor"-sida.
Natali

#2 - - Kajsa:

jag är likadan! måste ha mina ensam-dagar, träffar folk hela dagarna på jobbet(jobbar i butik). när jag är ledig så blir det oftast slappa i soffan, kolla in webbshoppar, träna och mysa med hästarna :)

Svar: Ja, jag kommer ihåg när jag jobbade som servitris! När jag kom hem ville jag INGET annat än bara få vara själv. Gick till gymmet så sent som mäöjligt för att slippa få se folk, haha!
Natali

Upp