Year 2014 - Recap

Jag har bara haft bloggy sedan i juli, men jag tänkte att jag delar med mig av mitt 2014 med er. Here we go, Year 2014 recap...
 
Januari
Jag bodde i Aten och umgicks väldigt mycket med vänner och släkt. Jag och mina BFFs i Aten åkte iväg till Parnassos Ski Resort utanför Aten för en heldag av skidåkning (ja, man kan göra allt i Grekland!)
 
Februari
 Min sista kväll i Aten med Bloody Mary's.
Den 15e februari flyttade jag tillbaka till Sverige efter att ha varit i Aten i ett halvår. Jag sökte jobb när jag kom fram och tränade röven av mig (bokstavligt talat, minus 10 kg sen i februari).
 
Mars
Jag pluggade 150 %, jobbade nästan heltid och var sönderstressad - men väldigt nöjd generellt över hur mitt liv såg ut. (och var tog den här vattenflaskan vägen? Jag älskar den här!!)
 
April
Jag åkte iväg till Tunisien med min lil sis och mamma för en veckas avkoppling.
 
Maj
 Mycket jobb och mycket plugg. Mina få lediga dagar gick till att hänga med vänner och leva livet.
 
Juni
Herregud vad jag jobbade här alltså! Selfies at work, jajämen vettu!
 
Juli
Jag jobbade långa dagar och åkte ut till Saltholmen och hängde vid havet. Min första sommar (någonsin!!) i Sverige visade sig bli helt jävla perfekt! Vilket superväder vi hade!
 
Augusti
Frukost på vår quadbike på en strand på Paros.
 
Jag tog semester och åkte ner till Grekland. Jag var mycket i vårt beach house utanför Aten men åkte även ut till Paros i fyra dagar med en kompis.
 
September
Handstand i min nya lägenhet - en självklarhet!
OTROLIGT JÄKLA PEPPAD att ha tenta två veckor in på terminen!
 
Back in Sweden and ready for success. Jag skulle börjat med min masterutbildning men hoppade istället på kandidatkurserna i marknadsföring på Handels. Stressen var total. En riktig 180 graders-turning alltså. Jag flyttade även in i min lägenhet vilket är det bästa jag gjort. Någonsin!!
 
Oktober
Toughest Göteborg was on. Andra hinderbanan jag kört och jag slutade på en 41:e plats av 1655 kvinnor vilket jag är väldigt stolt och nöjd över! Top 25 i Toughest Malmö i maj, 2015 (!!).
 
November
Jag gick oftast runt och var såhär cool. 
 
December
Luciatåg av elever från min gamla gymnasieskola inne i Lisebergshallen.
Inflyttningsfest, Lucia, den årliga Glöggfesten, Julafton, Juldagen... Puhhh, december-månad var minst sagt hektisk - men jätterolig! Första snön föll även i slutet av december vilket gjorde mig glad som ett litet barn! ÄLSKAR SNÖ OCH KYLA (/ hälsningar finska generna).
 
Vilket år alltså! Och ännu är det inte slut!
 
Livet, Natali | 2014, 2014 recap, mitt år |
#1 - - Frida:

Hej!

Har kommenterat här två gånger tidigare i år och lovordat din blogg, men tycker att om man gör ett bra jobb så ska det uppmärksammas. Din blogg är grym, dina inlägg är oftast spot on, motiverande och ger mycket att dra lärdom av.

Har under det gångna året tröttnat på all (överdriven) ytlighet och sökt efter någonting/någon med lite jäklar anamma att ta rygg på och det har jag absolut funnit här i din blogg.

Du gör ett jäkligt bra jobb, är en riktig powerwoman och någon som jag ser upp till! Gott nytt år, ser fram emot att följa och bli inspirerad av ditt 2015!

Svar: Hej! Och alltså, tack! WOW! Blev nästan lite tårögd när jag läste din kommentar (har btw läst den cirka 54 gånger nu!). Tack så mycket för din positiva feedback! Det är sånt här som gör att jag vill fortsätta och utvecklas till en bättre bloggerska! Det är mycket jobb bakom inläggen så det är SÅ roligt att få höra att du uppskattar det!
Tack så jätte-, jättemycket! <3 Gott nytt år, och ha en underbar kväll och en underbar start på 2015!
Natali

Upp