Shopping Guide: Vad Du Ska Kolla Efter På Rean

Kappa / Jeans / Kjol / Satinkavaj
 
När mellandagsrean sätter igång blir folk helt hysteriska och tappar helt förståndet om vad som är snyggt och/eller användbart. Jag har en body i skimrigt baddräktmaterial som jag köpte på Monki år 2011 som jag fortfarande inte använt (MEN DEN KOSTADE JU 49 kr!!!). Nej. Nu ska vi vara rationella i år. Se rean som en plats där du kan köpa investeringsplagg; plagg som ibland kan vara för dyra när de är på ordinariepris.
 
Kvalitet. Skit i polyestertröjan för 59,99 kr på H&M och satsa istället på kvalitetströjor i chasmere eller mohair (eller liknane). Dessa brukar vara mer pricey och är perfekt att haffa under rean. En riktigt varm och skön investering!
 
Kappor. Do I need to say more? Varför inte köpa en snygg kamelfärgad kappa and be flawless?
 
Jeans. Mitt tips är att du innan rean sätter igång avsätter en halv dag för att testa jeans (för oh, oh boy vad det är tråkigt att prova jeans - speciellt i reahets). Därefter skriver du ner alla märket, modellen och storleken du vill ha. Tidseffektivitet som bäst!
 
Läder. Jackor, väskor, skor, skärp you name it! Investera i något klassiskt och inte läderskor med en jävla massa nitar på som du kommer ha tröttnat på innan sommaren.
 
Träningskläder. Det behövs alltid - speciellt för oss som tränar minst fyra gånger i veckan. Sport-BH:ar, strumpor, linnen och löparskor! Go, go, go!
 
Kavajer och Kosymbyxor. Tidlösa klassiker som du alltid kommer ha till hands. Några av mina bästa kavajer är från reor (en från Zara och en från Filippa K) som jag fick för halva priset! Kap!
 
Den lilla svarta. Klänningar är så roligt att köpa tycker jag, men gå inte för den konstiga men asfräcka klänningen som du bara MÅSTE ha men inte riktigt vet när du ska använda den. Satsa istället på att köpa en LBD (Little Black Dress) av ett kvalitetsmärke.
 
Märkeskläder. Oavsettvad för klädesplagg så är märkeskläder ett utmärkt tillfälle att köpa under rean! Jag brukar köpa klassiska skjortor av bra märke och kavlitet.
 
PS. Passningen ska vara perfekt! Du skulle aldrig köpa en klänning eller skor i en storlek mindre, eller hur? Varför ska du göra det nu på rean bara för att det är billigare?
PS2. Även om du inte hittar det du var ute efter så behöver du inte går loca och köpa upp dina pengar inne på H&M Divideds accesoaravdelning. Fler tillfällen kommer. Andas.
 
Happy Shopping!
 
FYI, Shopping | asos, mellandagsrea, rea, rea2014, shopping, shopping guide |
Upp