Musikhjälpen 2014 - hjälp oss att stoppa spridningen av HIV!

 
På måndag den 8e december sätter Musikhjälpen igång! I år har de som som mission att försöka stoppa spridningen av HIV med hjälp av vår hjälp och de pengar vi bidrar. Jag fullkomligt älskar Musikhjälpen! Hela konceptet är så jäkla klockrent: grymma programledare som sitter i en "box" mitt i en storstad, massa musik, häftiga reportage, coola människor som kommer dit och snackar - och allt invirat med en massa musik för a good cause!
 
Jag tog intiativet att starta en egen insamling för Musikhjälpen i år. Jag samarbetar med Handelshögskolans i Göteborgs Studentkår (HHGS) - men det är jag som håller och driver i allting (jag jobbar inte för kåren annars). Jag har ambitionen att vi blir en av de största insamlarna i år och jag vill självklart ha din hjälp!
 
Du kan redan nu gå in på min digitala insamlingsbössa för att skänka valfri summa pengar på ett supersmidigt sätt (genom sms). Insamlingen går under namnet HHGS för Musikhjälpen! Gå in här and check it out! 50 kr är knappt en fika på stan här i Sverige men i länder där HIV är ett stort problem så kan samma summa pengar räcka till bromsmedicin i en månad, eller så kan det räcka till ett års förbrukning av preventivmedel.
 
Nu kör vi en intensiv period med att hjälpa att stoppa spridningen av denna otroligt hemska sjukdom - alla tillsammans! Sprid, informera och tune in on P3 på måndag! 
 
Ta hand om varandra och sprid kärlek! xo
 
Allmänt, Inspiration, Natali, Tycker till | mh14, musikhjälpen2014 |
Upp