3 Saker Jag Är Tacksam För.

Varje morgon, när jag äter frukost, tar bussen till jobbet eller går till Handels så tänker jag ut tre saker jag är tacksam eller glad för. På detta sätt börjar jag min dag från ett positivt perspektiv. Jag förklarar även för mig själv varför jag är tacksam för de här sakerna eller personerna i mitt liv istället för att bara nämna det snabbt. Idag är jag tacksam för...
 
1. Min kollega Åsa.
Hon är supertrevlig, superpositiv och peppar mig alltid - oavsett vad jag gör. Hon är otroligt varmhjärtad, omtänksam och glad och det smittar av sig på mig och hela kontoret. Jag är tacksam för att ha en så trevlig kollega och att jag har fått lära känna henne.
 
2. Mina ben.
Jag har dragit på mig en hälseneskada och detta gör att jag inte kan springa de distanser jag egentligen vill. Jag kan emellertid gå, springa kortare distanser (även om det gör ont), och hoppa upp och ner som en kanin. Jag hade kunnat fokusera på att skadan suger, men istället är jag så OTROLIGT tacksam för mina ben. Så OTROLIGT tacksam för att dem fungerar felfritt, är starka, tar mig från ena platsen till den andra och hjälper mig på så många olika sätt.
 
3. Julen.
Jag har inte fått någon julkänsla ännu, tyvärr, men jag är tacksam för att julen existerar och att det är ett väldigt fint tillfälle att få samlas och umgås med min familj och nära vänner. Vi firar jul kommersiellt, och jag hade personligen kunnat skita i att fira jul - men att få umgås med familjen under mysiga (ibland stressiga, haha) omständigheter är jag tacksam över.
 
Vad är du tacksam över?
 
Natali |
Upp