Hej, och Gott Nytt År!

Jag ville bara smyga in här och önska er ett Gott Nytt År! Tack så jättemycket för att ni följer bloggy och att jag får så otroligt fina kommentarer och feedback av er! Det värmer mitt lilla hjärta! 
 
Jag ska tillbringa nyår ute i Långedrag hos min mamma. Jag och mami ska äta en god middag och sen mysa, kolla på film och äta mer gott. Efter tolvslaget åker jag iväg på någon hemmafest är det tänkt! Hoppas ni får en underbar kväll och en bra start på nya året! Och snälla vänner, jag vet att alkohol kan va jävligt kul, men var försiktiga och ta hand om varandra!
 
MASSA KÄRLEK OCH HEJ DÅ 2014, OCH HEJ 2015 - LET'S ROCK THIS SHIT!
 
Natali | 2014, 2015, gott nytt år, hej då 2014, nyårslöften | | Kommentera

Year 2014 - Recap

Jag har bara haft bloggy sedan i juli, men jag tänkte att jag delar med mig av mitt 2014 med er. Here we go, Year 2014 recap...
 
Januari
Jag bodde i Aten och umgicks väldigt mycket med vänner och släkt. Jag och mina BFFs i Aten åkte iväg till Parnassos Ski Resort utanför Aten för en heldag av skidåkning (ja, man kan göra allt i Grekland!)
 
Februari
 Min sista kväll i Aten med Bloody Mary's.
Den 15e februari flyttade jag tillbaka till Sverige efter att ha varit i Aten i ett halvår. Jag sökte jobb när jag kom fram och tränade röven av mig (bokstavligt talat, minus 10 kg sen i februari).
 
Mars
Jag pluggade 150 %, jobbade nästan heltid och var sönderstressad - men väldigt nöjd generellt över hur mitt liv såg ut. (och var tog den här vattenflaskan vägen? Jag älskar den här!!)
 
April
Jag åkte iväg till Tunisien med min lil sis och mamma för en veckas avkoppling.
 
Maj
 Mycket jobb och mycket plugg. Mina få lediga dagar gick till att hänga med vänner och leva livet.
 
Juni
Herregud vad jag jobbade här alltså! Selfies at work, jajämen vettu!
 
Juli
Jag jobbade långa dagar och åkte ut till Saltholmen och hängde vid havet. Min första sommar (någonsin!!) i Sverige visade sig bli helt jävla perfekt! Vilket superväder vi hade!
 
Augusti
Frukost på vår quadbike på en strand på Paros.
 
Jag tog semester och åkte ner till Grekland. Jag var mycket i vårt beach house utanför Aten men åkte även ut till Paros i fyra dagar med en kompis.
 
September
Handstand i min nya lägenhet - en självklarhet!
OTROLIGT JÄKLA PEPPAD att ha tenta två veckor in på terminen!
 
Back in Sweden and ready for success. Jag skulle börjat med min masterutbildning men hoppade istället på kandidatkurserna i marknadsföring på Handels. Stressen var total. En riktig 180 graders-turning alltså. Jag flyttade även in i min lägenhet vilket är det bästa jag gjort. Någonsin!!
 
Oktober
Toughest Göteborg was on. Andra hinderbanan jag kört och jag slutade på en 41:e plats av 1655 kvinnor vilket jag är väldigt stolt och nöjd över! Top 25 i Toughest Malmö i maj, 2015 (!!).
 
November
Jag gick oftast runt och var såhär cool. 
 
December
Luciatåg av elever från min gamla gymnasieskola inne i Lisebergshallen.
Inflyttningsfest, Lucia, den årliga Glöggfesten, Julafton, Juldagen... Puhhh, december-månad var minst sagt hektisk - men jätterolig! Första snön föll även i slutet av december vilket gjorde mig glad som ett litet barn! ÄLSKAR SNÖ OCH KYLA (/ hälsningar finska generna).
 
Vilket år alltså! Och ännu är det inte slut!
 
Livet, Natali | 2014, 2014 recap, mitt år | | En kommentar

5 Motiverande och Inspirerande Citat

Tredje sista dagen på 2014 och många är nog redo för en nystart. När folk går (very) hard med hela "nytt år, nytt jag" då blir jag lite såhär. Det är få människor som under en natt kan förändra sin personlighet, men anyway... Jag är emellertid väldigt positiv till att folk sätter upp mål som dem vill nå under det nya året, eller något de vill förbättra med sig själva - kanske sluta röka?
 
Jag har ganska abstrakta nyårslöften, men jag har glasklara mål under 2015. Här är fem citat för oss dream chasers som ska göra 2015 freakin unbelivable!
 
 
Do your thing. Do it unapologetically. Don’t be discouraged by criticism. You probably already know what they’re going to say. Pay no mind to the fear of failure. It’s far more valuable than success. Take ownership, take chances, and have fun. And no matter what, don’t ever stop doing your thing
- Asher Roth
 
I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
- Michael Jordan
 
You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore.
- Christopher Columbus
 
 
Har ni något favoritcitat som motiverar och inspirerar er? 
 
Inspiration | citat, inspiration, inspo, motivation, motivatonal, quotes | | En kommentar
Upp